E.P.Fandorin 2012.06.28. 14:56

Köszöntő

Kedves Látogatók!

Nagy örömömre szolgál, hogy létrehoztuk ezt a blogot. Ennek születését sok tábortűz melletti sörözés, késő esti csevej és sajnos egy bizonyos mértékű kiábrándultság indukálta. Rengeteget beszélgettünk, természetesen megváltottuk a világot jó párszor. Aztán támadt egy ötletünk. Miért ne kürtölhetnénk világgá, hogy mit gondolunk az éppen aktuális politikáról, gazdasági és társadalmi változásokról, az egészségügy, az oktatás vagy a közlekedés helyzetéről? Fiatalok vagyunk, mi a vagyunk a jövő záloga, és úgy gondoljuk, hogy igenis tudja meg mindenki, hogy mi hogyan gondolkodunk a saját és hazánk jövőjéről! Tanult emberek vagyunk, értelmiségiek - és fiatalok. Nem hagyhatjuk, hogy szűk látókörű emberek önös érdekből tönkretegyék a Jövőnket!

Reméljük sokan végigkísérnek minket most kezdődő utunk során. Várjuk a hozzászólásokat, és várjuk sorainkba a velünk együtt gondolkodókat is. Hagyjuk, hogy megváltozhasson ez a világ! Gondolkodjunk közösen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagamelybenelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr244617329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása